[Sidefx-houdini-list] Houdini 9.1 and ATI X1950 Pro issue

Chandra Maharzan chandra at digital.com.np
Thu Mar 6 15:02:00 EST 2008


Hey guys!

I found out that it's the driver issue. Rolling back to version 7.11 solved
the problem. Don't know why it was doing it.. but its good now.

Thanks all for looking into the issue.

Chandra

-----Original Message-----
From: sidefx-houdini-list-bounces at sidefx.com
[mailto:sidefx-houdini-list-bounces at sidefx.com] On Behalf Of Chandra
Maharzan
Sent: Thursday, March 06, 2008 10:27 PM
To: sidefx-houdini-list at sidefx.com
Subject: Re: [Sidefx-houdini-list] Houdini 9.1 and ATI X1950 Pro issue

Sorry about the image. Heres the link

http://www.digital.com.np/cm/houdini-gfx-error.jpg


Thanks
Chandra

-----Original Message-----
From: sidefx-houdini-list-bounces at sidefx.com
[mailto:sidefx-houdini-list-bounces at sidefx.com] On Behalf Of Chandra
Maharzan
Sent: Thursday, March 06, 2008 9:15 PM
To: sidefx-houdini-list at sidefx.com
Subject: [Sidefx-houdini-list] Houdini 9.1 and ATI X1950 Pro issue

Hi All,

 

As the subject says, I am using Houdini 9.1 and have ATI X1950 Pro 512MB AGP
Gfx card. I have an issue with the network pane section. Please see the
attached image for what I mean. I have explored a little but have not found
any solutions yet. I have downloaded the latest Catalyst driver and
installed it too.

 

Has anyone encountered this sort of problem? Any help would be greatly
appreciated.

 

Thanks,
Chandra


_______________________________________________
Sidefx-houdini-list mailing list
Sidefx-houdini-list at sidefx.com
https://lists.sidefx.com:443/mailman/listinfo/sidefx-houdini-list




More information about the Sidefx-houdini-list mailing list